Doe mee

Bij GroenLinks kun je op verschillende manieren actief zijn

We gaan ook na de Gemeenteraadsverkiezingen de positieve aandacht vasthouden, en omzetten in een klinkend resultaat. Er moet van alles gebeuren. Ben je lid of sympathisant? Doe mee!

We zoeken…
… enthousiaste mensen die zich voor een korte of langere periode willen inzetten voor een bepaalde klus. Dat kan enorm variëren: van een paar uur per maand actief zijn als bestuurslid tot vier jaar in de steunfractie. Wat kun jìj zijn of doen om GroenLinks in Heemstede succesvol te laten zijn?

Het kost…
… tijd en energie. Deze klussen en taken kosten tijd. Dat zeggen we er maar gelijk eerlijk bij. Maar iedereen die mee wil doen, kan meedoen. Of het nu is voor een paar uur, voor één keer of voor langere tijd: je bent van harte welkom om deel uit te gaan maken van een enthousiast team.

Je krijgt…
… energie, gezelligheid en voldoening. Je bedenkt oplossingen voor problemen, je realiseert idealen, je betekent iets voor mensen, je hebt invloed. Je doet nieuwe dingen. Je voert interessante gesprekken. Je laat zien dat je GroenLinks wilt steunen. En... ‘t is leuk!

Wil jij je inzetten, heb je leuke ideeën of heb je vragen?

Neem contact op met een van onze bestuursleden (zie pagina Mensen).