Nieuws

GroenLinks plakt posters

Vandaag, zaterdag 3 februari, was er eerst een persmoment. Veel foto's genomen en het eerste bord bij het gemeentehuis beplakt en alle 6 partijen. Daarna hebben twee plakteams van GroenLinks op alle 10 borden in een uurtje GL posters geplakt. In twee teams, een met bakfiets en een met elektrische auto. 

Lees verder

Oproep voor een kandidaat wethouder

Als voorbereiding op een eventuele collegedeelname in Heemstede is de afdeling op zoek naar geschikte kandidaten die we na de verkiezingen voor een functie van wethouder naar voren kunnen schuiven. Voor de functie hebben we een procedure en een profiel opgesteld. Verder is het integriteitsformulier van GL van toepassing.

Klik op Lees Verder voor de links om deze 3  documenten te downloaden.

Lees verder

GroenLinks in actie voor warme truiendag

Ons campagne team was vandaag actief op station Heemstede-Aerdenhout!

Via een leuke ansichtkaart werden de reizigers er op gewezen dat het op 2 februari warme truiendag is.

De kaarten werden goed ontvangen, en GroenLinks gaf hiermee vorm aan de aandacht in ons verkiezingsprogramma voor het energiegebruik.

Verkiezingsbijeenkomst over fietsveiligheid

Fietspad Ganzeweide Ede

GroenLinks Heemstede nodigt alle inwoners uit voor een Verkiezingsbijeenkomst in 2018 op woensdag 31 januari 2018 om 20:00 uur in café De Eerste Aanleg, Raadhuisstraat 103.

GroenLinks Heemstede wil daarmee een duurzaam verkiezingsjaar inluiden. En natuurlijk met een inhoudelijk thema, namelijk VerkeersVeiligheid, en dan met name FietsVeiligheid, een speerpunt in het verkiezingsprogramma van GroenLinks. Eelco Langerijs van de Fietsersbond is uitgenodigd  om de discussie in te leiden.

Lees verder

Verkiezingsprogramma 2018-2022

Ons verkiezingsprogramma voor de periode 2018-2022 is gepubliceerd! Lees verder voor onze speerpunten voor de periode tot 2022. Je kunt daar ook het volledige programma als download vinden.

Lees verder

Pagina's